Studenten in leiderschap, kom uit je kot! Als het mag van de overheid tenminste.

Neem je valies, slaapzak en Ichtus trui en spring op de trein, want het is tijd voor STiL! Hét Ichtus Vlaanderen weekend voor studenten in leiderschap. De plek om studenten uit andere (stuur)groepen te ontmoeten, meer te leren over jezelf, anderen en God en in goed gezelschap te genieten van het laatste weekend van de zomervakantie.

Durf jij het aan? Is jouw Ichtus groep je zoveel waard dat je er een weekend voor vrijmaakt? Ben je bereid getraind en gevormd te worden als leider? Schrijf je dan nu in!

We hopen jullie talrijk vanuit alle hoeken van Vlaanderen en Nederland te mogen verwelkomen!

Dit jaar willen we vooraf al aankondigen dat STiL niet blijft bij een weekend, maar een leiderschapstraject is dat start tijdens dit weekend en eindigt na afloop van de examenperiode in juni. Bij dit traject ligt de focus op mentorschap en wat het betekent om doorheen het jaar een leider te zijn.

Datum: 30 september – 2 oktober 2022
Prijs: 28 euro (BE57 2300 0887 7035 + naam en STiL)
Vragen: mail naar sem@ichtus.be

  Voornaam:
  Familienaam:
  E-mail:
  Geboortedatum:

  Studierichting:

  Ichtusgroep:

  Stuurgroepervaring:

  indien functie in de stuurgroep, omschrijf:

  Extra informatie: vegetariër/vegetarian(voedsel)allergie/foodallergie (omschrijf bij opmerkingen)vertaling nodig van En naar Nl

  Opmerkingen:

  Foto en video materiaal gemaakt tijdens STiL mag gebruikt worden door Ichtus Vlaanderen voor doeleinden door hun bepaald.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid van Ichtus Vlaanderen

  0