I will follow #him

Op 20 oktober organiseren Ichtus Vlaanderen en de Evangelische Alliantie Vlaanderen (EAV) de studentenzondag, een dag waarbij we stilstaan bij en bidden voor studentenwerk. Het thema voor deze dag is “I will follow Him”.
Dit jaar gaan we in Ichtus Vlaanderen aan de slag met voorbeelden en volgelingen. We denken samen na over onze voorbeelden. Naar wie kijken we op? Wie inspireert ons? Op wie willen we meer lijken? Wie is het waard om gevolgd te worden? Daarnaast dagen we onszelf en de studenten uit om na te denken over onszelf als voorbeeld. Op welke manier zijn we individueel en als groep een voorbeeld voor de mensen om ons heen?
Tijdens studentenzondag willen we samen kijken naar het voorbeeld waar alle Christenen naar kijken, Jezus. Wie was Hij? Wat deed Hij? Waartoe daagt Hij ons uit? Waarom is Hij het waard een voorbeeld te zijn en door ons gevolgd te worden?

Wat kunt u met uw kerk op studentenzondag zoal doen?

Laat een student aan het woord:

Vraag een student uit uw kerk om een getuigenis te geven over zijn/haar leven als student. Vraag naar uitdagingen en ervaringen en koppel er een oproep tot gebed/gebedsmoment aan.

Geef een preek rond het thema:

Voor de studentenzondag schreven we een leidraad om uw preek op te baseren.
Indien u de leidraad wilt ontvangen, vult u het contactformulier onderaan de pagina in. Wij sturen u deze dan op.

Presentatie over de werking van Ichtus Vlaanderen:

Is uw kerk nog niet zo bekend met (de werking) van Ichtus Vlaanderen? Contacteer ons dan via het formulier hieronder voor een spreker die ons werk komt voorstellen.

Bidden voor studenten:

Organiseer een gebedsmoment voor studenten en ons studentenwerk. Pols bij uw studenten voor hun dank- en gebedspunten. U kunt U ook inschrijven op onze gebedsmail of stuur ons een mail op lara (at) ichtus.be om gebedspunten te vragen. Met het contactformulier kunt u ook een leidraad voor een gebedsmoment opvragen.

Steun Ichtus Vlaanderen:

Hou een collecte voor Ichtus Vlaanderen en steun een plaatselijke studentenwerker, een trainingsweekend, een evangelisatie activiteit of nog iets anders. Kijk hier voor praktische informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Naam van uw kerk

Plaats van uw kerk

Ik zou graag een leidraad voor een preek ontvangenIk zou graag een leidraad voor een gebedsmoment ontvangenIk zou graag een spreker uitnodigenIk zou graag een presentatie over Ichtus Vlaanderen ontvangenIk zou graag iemand uinodigen die Ichtus Vlaanderen komt voorstellenIk organiseer een gebedsmoment voor studentenIk hou een collecte voor Ichtus VlaanderenIk zou graag de handreiking rond kunst op studentenzondag ontvangen

captcha
Vul hier de tekst in die u hierboven ziet: