Ichtus Vlaanderen is een christelijke studentenvereniging actief in de Vlaamse studentensteden en Brussel. Samen met de studenten gaan we aan de slag met Bijbelstudie, gemeenschapsvorming en maatschappelijke relevantie.

Wij zijn Sem en Ruth, lokale studentenwerkers in Kortrijk. Misschien zag je ons tijdens de examens passeren met onze bakfiets en koffie of moest je je bij ons aanmelden op een van de bloklocaties in de stad.

Elk jaar gaan we op zoek naar manieren om jou, de Kortrijkse student, te dienen. Hoe kunnen we tegemoet komen aan jouw noden als student in deze Guldensporenstad?

Een van de zaken die we aanbieden, zijn een-op-een gesprekken. Wil je meer weten of heb je nood aan een babbel? Klik dan zeker verder (ichtus.be/luisterendoor)

De koffierondes tijdens de blok- en examenperiode en de oproep naar kaartjes voor alle Kortrijkse kotstudenten zijn twee andere manieren hoe we jou dit academiejaar een hart onder de riem willen steken.

Aan de hand van Bijbelstudie en gebed gaan we samen met studenten op zoek naar wie de God van de Bijbel is, wat Hij heeft gedaan en hoe dit van invloed is op ons leven.

Heb jij idee├źn hoe we jou en de studenten in Kortrijk kunnen dienen? Ge├»nteresseerd om samen Bijbelstudie te doen, te bidden, te babbelen? Stuur dan zeker een mail naar sem@ichtus.be of ruth@ichtus.be

 

0