Herstel je voor

Op 21 oktober organiseren Ichtus Vlaanderen en de Evangelische Alliantie Vlaanderen (EAV) de studentenzondag, een dag waarbij we stilstaan bij en bidden voor studentenwerk. Het thema voor deze dag is hetzelfde als het jaarthema van Ichtus Vlaanderen, dat dit jaar draait rond ‘Herstel’.

We kunnen er niet naast kijken. Overal rondom ons is gebrokenheid. Er is dringend nood aan herstel. Antoine Rutayisire haalt vier relaties aan die gebroken zijn en herstelt moeten worden. Relatie mens – God, relatie mens-mens, relatie met het eigen ik, relatie mens-natuur.

Komend academiejaar willen we met de studenten nadenken over en werken aan het herstellen van deze relaties.
Op studentenzondag willen we u meenemen in dit verhaal. Denk met ons mee en “Herstel je voor”.

Wat kunt u met uw kerk op studentenzondag zoal doen?

Laat een student aan het woord:

Vraag een student uit uw kerk om een getuigenis te geven over zijn/haar leven als student. Vraag naar uitdagingen en ervaringen en koppel er een oproep tot gebed/gebedsmoment aan.

Geef een preek rond het thema:

Voor de studentenzondag schreven we een leidraad om uw preek op te baseren.
Indien u de leidraad wilt ontvangen, vult u het contactformulier onderaan de pagina in. Wij sturen u deze dan op.

Presentatie over de werking van Ichtus Vlaanderen:

Is uw kerk nog niet zo bekend met (de werking) van Ichtus Vlaanderen? Contacteer ons dan via het formulier hieronder voor een spreker die ons werk komt voorstellen.

Bidden voor studenten:

Organiseer een gebedsmoment voor studenten en ons studentenwerk. Pols bij uw studenten voor hun dank- en gebedspunten. U kunt U ook inschrijven op onze gebedsmail of stuur ons een mail op lara (at) ichtus.be om gebedspunten te vragen. Met het contactformulier kunt u ook een leidraad voor een gebedsmoment opvragen.

Steun Ichtus Vlaanderen:

Hou een collecte voor Ichtus Vlaanderen en steun een plaatselijke studentenwerker, een trainingsweekend, een evangelisatie activiteit of nog iets anders. Kijk hier voor praktische informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Naam van uw kerk

Plaats van uw kerk

Ik zou graag een leidraad voor een preek ontvangenIk zou graag een leidraad voor een gebedsmoment ontvangenIk zou graag een spreker uitnodigenIk zou graag een presentatie over Ichtus Vlaanderen ontvangenIk zou graag iemand uinodigen die Ichtus Vlaanderen komt voorstellenIk organiseer een gebedsmoment voor studentenIk hou een collecte voor Ichtus VlaanderenIk zou graag de handreiking rond kunst op studentenzondag ontvangen

captcha
Vul hier de tekst in die u hierboven ziet: