Voornaam/Name:
  Achternaam/Surname:
  E-mail:
  Geboortedatum/Date of birth:

  Studierichting/ field of study:
  Studiejaar/ year of study:
  Ichtusgroep/ Ichtus Group:

  Ik bespeel een instrument / I play an instrument ja/yesnee/no
  Welk instrument?/which instrument?

  Vertaling/translation: ik wil vertaling van EN naar NLI need translation from NL to ENik wil een deel van het weekend vertalen vanop m'n stoel

  Extra informatie/remarks: vegetariƫr/vegetarian(voedsel)allergie (omschrijf bij opmerkingen)/(food)allergy (elaborate in remarks)

  Opmerkingen/Remarks:

  Foto en video materiaal gemaakt tijdens weekend mag gebruikt worden door Ichtus Vlaanderen voor doeleinden door hun bepaald./Photo and video material made during Ichtus Weekend can be used by Ichtus Vlaanderen for purposes determined by them.

  Bij symptomen van covid-19 in de dagen voor het weekend zal ik me laten testen en me indien nodig uitschrijven. Ook beloof ik me te houden aan de corona maatregelen zoals aangegeven door het organiserend team./In case of symptoms of covid-19 in the days before the weekend I will get myself tested and deregistered if necessary. I also promise to abide by the corona measures as indicated by the organising team.

  Ik ga akkoord met het/I agree with privacybeleid van Ichtus Vlaanderen

  captcha

  Typ de tekst die je hierboven ziet/repeat captcha:

  0