ichtus ichtas banner

Hé jij! Leuk jou hier tegen te komen! Nu ik je toch te pakken heb, wil ik je een vraag stellen. Weet jij wie je studentenwerker is? Heb je ooit al eens met hem of haar gesproken over het werk dat een studentenwerker doet? Heb je het al eens gehad over de reden waarom hij of zij dat werk doet?

Als je antwoord nee is op een van deze vragen, wil ik je aanmoedigen het te vragen. Ik beloof je dat je aan het einde van de uitleg het gevoel gaat hebben dat je jouw studentenwerker veel beter kent. Kom nog eens terug naar hier als je het antwoord op bovenstaande vragen hebt.

Is je antwoord ja? Super! Leuk dat je al eens met je studentenwerker over het werk dat hij of zij doet hebt gesproken. Heb je ook al eens gevraagd of dit een betaalde job is? Hoe het zit met alle koffies en treintickets die gekocht worden voor deze functie?

Jouw studentenwerker werkt voor Ichtus Vlaanderen. Een studentenorganisatie die geen overheidssubsidies krijgt. Dat wilt zeggen dat je studentenwerker afhankelijk is van oud-studenten, enthousiastelingen, kerken… om onkosten terugbetaald te krijgen.

Heb je er ooit aan gedacht dat je niet moet wachten totdat je afgestudeerd bent om je studentenwerker te steunen? Jij kan je studentenwerker een duwtje in de rug geven door maandelijks een koffie, theetje of pintje minder te drinken en dat geld te investeren in jouw studentenwerker.

Kies ervoor om maandelijks 3, 5 of 7 euro aan je studentenwerker te geven. Als bedanking krijg je bovenop een aanwezige studentenwerker een echte Ichtas 2.0 !

Je kan jouw studentenwerker steunen door een van bovenstaande bedragen maandelijks over te maken – via domiciliëring – naar Ichtus Vlaanderen
BIC: GEBABEBB
IBAN: BE57 2300 0887 7035
met vermelding van “naam studentenwerker Ichtas”