Formación rust op drie pijlers: rust, diepgaand onderwijs en gemeenschap.

Rust omdat we hiertoe geroepen zijn en omdat we zien dat we hier tegenwoordig (en studenten in het bijzonder?) niet meer toe komen. We nemen rust in hoe we zaken aanpakken op Formación, de omgeving is rustig en we nemen een hele rustdag.

Diepgaand onderwijs vinden we belangrijk omdat we zo eens diep kunnen duiken in verschillende onderwerpen. We nemen veel tijd voor Bijbelstudie, maar diepen ook uit in tafelgesprekken, workshops, filmbesprekingen en nog veel meer.

Ten slotte willen we een week leven als gemeenschap. Dit houdt in dat de realiteit van kinderen en partners Formación verrijken, dat we proberen samen te luisteren naar God, dat we tijd inruimen voor jullie initiatief, dat we samen zorgen voor het huishouden. Kom meegenieten van dit hoogtepunt van het jaar.

Jezus vormde een kleine gemeenschap rond zich en vormde hen door woord en daad. Ook zijn directe volgelingen kiezen vaak voor een persoonlijk model (bv. Paulus tav Titus en Timotheüs). Kennelijk zien zij het leren door met een voorbeeld op te trekken en die persoon na te bootsen als zeer waardevolle manier om iemand te vormen, veel meer dan iemand aan een set regels of waarheden te onderwerpen. Tijdens deze Formación willen we nadenken over de voorbeelden die we zelf volgen en het voorbeeld dat we zelf zijn.

Locatie: chemin neuf, De Merodelei 12, 2600 Antwerpen
datum: 19 augustus (vanaf 12u30) – 26 augustus (eind om 14u)
Prijs: 150 euro (mail sem indien de kostprijs te hoog ligt voor jou)

  Voornaam:

  Familienaam:

  E-mail:
  Geboortedatum:

  Ichtusgroep:

  Extra informatie: vegetariër/vegetarian(voedsel)allergie/foodallergie (omschrijf bij opmerkingen)

  Opmerkingen:

  Inschrijven voor: Observeren, Interpreteren en ToepassenOnline BijbelstudieDe kracht van het Verhaal

  Foto en video materiaal gemaakt tijdens Formación mag gebruikt worden door Ichtus Vlaanderen voor doeleinden door hun bepaald.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid van Ichtus Vlaanderen

  0