Jezus is Heer! In het Engels klinkt dat dan zo mooi: ‘He is Lord of all, or not Lord at all!’. Dus Jezus is niet slechts Heer van mijn leven, mijn kerkgang, mijn
tienden, .. maar ook van mijn vakgebied, van mijn werk, van het bedrijf waar ik werk. Hij is Heer over de relaties die ik heb met mijn baas, mijn collega’s, mijn team. Hij heeft iets te zeggen over ambitie, succes, falen, geld en integriteit.

Dit alles en meer valt onder de theologie van werk en daar willen we ons over buigen in dit weekend tijdens lezingen (dr. Dotun Reju), Bijbelstudies, filmbesprekingen, gesprekken aan tafel, workshops, …

Kom van 13-15 naar ons weekend in Brasschaat en zie hoe je ook op het werk een ambassadeur kunt zijn voor Christus.

Voor afgestudeerden:
Op dit weekend krijg je al een stevige portie input rond de theologie van werk en kan je in gesprek gaan met werkenden die geconfronteerd worden met dezelfde vragen. Mocht je vanuit je groeiende kennis ook een student onder de arm willen nemen en hem/haar al helpen in hun weg als christen-student op weg naar de werkvloer, dan is er de mogelijkheid om studenten te ontmoeten en training te krijgen rond mentoraat. Ook zal er gelegenheid zijn om info te krijgen over Graduate Impact en Cross Current, programma’s van Ichtus/IFES die afgestudeerden helpen op hun weg als christen in het werkveld.

Schrijf je hieronder in

Kostprijs: 150 euro

Voor studenten:
De theologie van Jezus’ heerschappij impliceert niet slecht een theologie van werk, maar ook van studeren en studiedomein. Wordt gevormd en kijk met een nieuwe, Bijbelse bril naar je leven, naar je studiedomein en naar je toekomst. Krijg input van professionals en ga misschien een mentorrelatie aan zodat je reeds als student kan nadenken hoe Jezus Heer is over je studie.

Schrijf je hieronder in

Kostprijs: 35 euro

Voor kerkleiders:
Veel van je kerkleden zitten 2-3 uur per week in de kerk, maar zo’n 40-60 op hun werk. Hoe rust je hen toe? Wat hebben ze nodig? Wat is de theologie rond werken (en studeren)? Hoe kan Ichtus/IFES u helpen om hen te helpen? Kom zaterdag 14 mei enkele lezingen en workshops bijwonen, eet mee en ga in gesprek met werkenden en studenten rond hun noden.

Schrijf je hieronder in

kostprijs: 45 euro

  Familienaam:

  Voornaam:

  E-mail:

  Thuisadres:

  Ik schrijf me in als...?

  Wat heb je gestudeerd of wat studeer je?

  Opmerkingen/Remarks:

  captcha

  Type the text you see above: