Groeien met de riemen die je hebt – Neem je valies, slaapzak en Ichtustrui en spring op de trein naar STiL! Hét Ichtus Vlaanderen weekend voor studenten in leiderschap.
Enkel Praesidiumleden dan? Neenee, we zeiden ‘studenten in leiderschap’. Kringleiders -of iedereen geinteresseerd in het leiden van bijbelstudies- krijgen een eigen track.

Om studenten uit andere (stuur)groepen te ontmoeten aan het begin van het academiejaar, de neuzen in dezelfde richting te zetten, het jaarthema te introduceren, meer te leren over God/jezelf/anderen en natuurlijk – om in goed gezelschap te genieten van één van de laatste weekends van de zomervakantie.

Is jouw Ichtus groep je zoveel waard dat je er een weekend voor vrijmaakt? Ben je bereid getraind en gevormd te worden als leider? Schrijf je dan nu in!

We hopen jullie talrijk vanuit alle hoeken van Vlaanderen en Nederland te mogen verwelkomen!

!!! En vergeet je ook niet in te schrijven voor de Ichtus Day op vrijdag !!! 

Datum: 15 – 17 september 2023
Prijs: 30 euro* (BE57 2300 0887 7035 + naam en STiL)
Vragen: mail naar info@ichtus.be
Locatie: Hulgenrode, ’t Serclaesdreef 34, 2160 Wommelgem

 

  Voornaam:
  Familienaam:
  E-mail:
  Geboortedatum:
  Studierichting:
  Ichtusgroep:
  Aantal jaren in Ichtus leiderschap:
  Wat is/zijn je functie(s) binnen Ichtus, omschrijf:

  Extra informatie: vegetariër/vegetarian(voedsel)allergie/foodallergie (omschrijf bij opmerkingen)

  Opmerkingen:

  Foto en video materiaal gemaakt tijdens STiL mag gebruikt worden door Ichtus Vlaanderen voor doeleinden door hun bepaald.

  I agree with the privacy policy of Ichtus Flanders

  * We kunnen deze prijs laag houden, omdat Ichtus Vlaanderen een stuk sponsort. We hopen dat geld niemand tegenhoudt om te komen! Contacteer ons gerust en we zoeken samen naar een oplossing!