Ben je al kringleider of word je dat in het komende academiejaar? Zin om het beste uit je kring te halen? Wil je leren hoe je Bijbelstudie vorm kunt geven? Stuurgroeplid in het volgende academiejaar? Neem je initiatief in je groep? Gepassioneerd over jouw Ichtusgroep?

Ieder jaar in september organiseert Ichtus Vlaanderen een weekend voor kringleiders en studenten in leiderschap.

Er zijn drie tracks waaruit je kunt kiezen:

  • Track 1: Workshops voor kringleiders. Ben je kringleider of wil je dat misschien wel worden? Dan is dit een goede track om kennis te maken met de verschillende aspecten van kringleider zijn. Dit jaar komen didactiek, pastoraat en management aan bod.
  • Track 2: Bijbelstudie. Heb je wel al eens een kring geleid en wil je wat je kent en weet verdiepen? Of ben je kringcoördinator? Dan is dit het ideale track voor je. Je bereidt zelf een Bijbelstudie voor en geeft die op de openBOEK (voor een kleine groep). Je krijgt feedback van de andere mensen uit dit track én van de mentoren (die je ook verder in het jaar zullen begeleiden).
  • Track 3: Leiderschap. Ben je in 2015-2016 lid van een stuurgroep, of neem je andere leiderschapstaken op je? Dan is dit de ideale track voor jou. Dit jaar komen volgende thema’s aan bod: vinden van een passie, opstellen van een visie + doelen, vergadertechnieken, houding van een leider.

Praktische info:

  • Wanneer: 22-24 september 2017
  • Waar: De Beuk (Oude Heerweg 109, 9160 Lokeren)
  • Prijs: 28 euro
    Is de prijs een probleem, contacteer Tom via tom(at)ichtus.be
     

Inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *