Formación is onze zomerretraite: een week lang dompelen we ons samen onder in het nieuwe jaarthema. We doen dit vanuit onze kernwaarden: diepgaand onderwijs, gemeenschap en rust.

Het thema waar we dit jaar mee aan de gang gaan luidt “Herstel!”
Christus’ werk herstelt de relatie tussen God en zijn schepping. Wat betekent dat en welke plaats hebben wij daarin? Hoe benaderen we God? Hoe kijken we naar onszelf? Hoe gaan we om met de ander? Hoe staan we tegenover de schepping?
Hoe is God altijd al bezig geweest met zijn herstellend werk en welke rol kunnen we vandaag spelen?

Het zijn maar aanzetjes van onderwerpen waar we deze week mee willen worstelen. We nemen uitgebreid de tijd om de bijbel in te duiken, evenals om onze hedendaagse wereld te aanschouwen en de plekken te herkennen waar herstel nodig is en welke vorm dat kan aannemen.  We doen dat als een gelijkwaardige groep, met ruimte voor verschillende persoonlijke ervaringen en het delen van expertise. Vooral willen we het ook ervaren, in de rust komen die Gods herstel brengt.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je van ons twee vooropdrachten, zodat je ook al in de aanloop naar Formación met de thematiek aan de slag kan.

Wanneer: 2 – 9 juli
Waar: De Merodelei 12, 2600 Berchem
Kostprijs: 140 euro

Aanmelden voor 13 mei

Voornaam/Name*:

Familienaam/Last name*:

E-mail*:

Geboortedatum/Date of birth*:

Ichtusgroep/Group*:

Studiejaar/College year + Studierichting/Field of Study*:

Extra informatie: vegetariër/vegetarianvoedselallergie/foodallergie (omschrijf bij opmerkingen)

Opmerkingen/Remarks:

* verplicht veld

captcha